Skip to main content

Romige zilvervliesrijst met paddenstoelen en spinazie | voor 4 personen

2 uien in halve ringen
2 el verse oregano
400 gr spinazie
50 gr amandelen grof gehakt
4 el olie
1 el verse tijm
400 gr paddenstoelen, grof gesneden
500 gr zilvervliesrijst
250 gr burrata

Wat ga je doen?

  1. Bereid de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking
  2. Bak de ui in de olie in 2 – 3 min. goudbruin.
  3. Voeg de paddenstoelen toe en bak 5-6 minuten op hoge temperatuur, totdat deze goudbruin zijn geworden. Strooi vervolgens de oregano en de helft van de tijm erover. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Voeg in delen de spinazie erdoor en laat de blaadjes al omscheppend slinken.
  5. Voeg de zilvervliesrijst toe en serveer het gerecht in kommen met de burrata, amandelen en tijm verdeeld over de porties. Smakelijk!