Romige zilvervliesrijst met paddenstoelen en spinazie | voor 4 personen
2 uien in halve ringen
2 el verse oregano
400 gr spinazie
50 gr amandelen grof gehakt
4 el olie
1 el verse tijm
400 gr paddenstoelen, grof gesneden
500 gr zilvervliesrijst
250 gr burrata
2 el verse oregano
400 gr spinazie
50 gr amandelen grof gehakt
4 el olie
1 el verse tijm
400 gr paddenstoelen, grof gesneden
500 gr zilvervliesrijst
250 gr burrata
Wat ga je doen?
- Bereid de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking
- Bak de ui in de olie in 2 – 3 min. goudbruin.
- Voeg de paddenstoelen toe en bak 5-6 minuten op hoge temperatuur, totdat deze goudbruin zijn geworden. Strooi vervolgens de oregano en de helft van de tijm erover. Breng op smaak met zout en peper.
- Voeg in delen de spinazie erdoor en laat de blaadjes al omscheppend slinken.
- Voeg de zilvervliesrijst toe en serveer het gerecht in kommen met de burrata, amandelen en tijm verdeeld over de porties. Smakelijk!