BOERDERIJWINKEL

Bij een boerderijwinkel denken veel mensen aan een klein pittoresk winkeltje. Pittoresk is onze winkel zeker, maar klein zeker niet! Naast rauwe melk, biologisch vlees uit eigen slagerij, brood uit onze biologische bakkerij, groenten uit eigen tuin en zuivel van eigen koeien hebben we een breed assortiment streekproducten. Dit vullen we aan met de nodige producten van iets verder weg (olijfolie etc). Zo verkopen we groenten van biologische tuinders uit de buurt, biologisch fruit, meelmixen om zelf brood te bakken, Wilderland thee, druivenmosterd van Nieuwtuinzight en honing van imkers uit de buurt.

800+ tevreden klanten per week
Biologische producten en streekproducten
Direct van boer tot bord
Ook te bestellen via webshop

OPENINGSTIJDEN

Maandag           10:00 – 17:00
Dinsdag             10:00 – 17:00
Woensdag        10:00 – 17:00
Donderdag      10:00 – 17:00
Vrijdag               10:00 – 17:00
Zaterdag           09:00 – 17:00
Zondag              Gesloten / closed

ADRES

Hoeve Biesland
Bieslandseweg 1
2645 BM Delfgauw

Parkeren
Ruime parkeerplaats aanwezig

CONTACT

Vragen kun je stellen via:

06 55 40 34 01
[email protected]

Pinnen kan

ONZE PRODUCTEN

Je tapt hier zelf je rauwe melk, koopt lokaal haardhout en voor de moestuiniers is er compost. Veel van de producten in onze winkel dragen het biologisch keurmerk en vergroten biodiversiteit en bodemkwaliteit.

We verkopen ook streekproducten van bevriende boeren uit de buurt. Druiven(sap) van Nieuw Tuinzight (Den Hoorn), groenten van Rob van Paassen (Oude Leede), Molenmeel van de Ambacht (Delft), boerenkaas van Kaasboederij de Vierhuizen.

Kom zelf het seizoen proeven in de winkel, of bestel in onze webshop dan komen wij naar jou!

SAMENWERKEN MET BOEREN UIT DE BUURT

De inkoop wordt gedaan door Linda Duijndam, zij is een van de dochters van Jan en Mieke Duijndam en heeft ruime ervaring in het verbouwen van groenten en kruiden. Daarom weet ze als geen ander hoe kwaliteit van AGF eruit ziet. Ze kiest alleen voor de sappigste tomaat, de knapperigste wortel, de zoetste bonen en de meest frisse heldergroene sla. Groentes die vol smaak zitten en zo snel mogelijk van het land naar je bord verhuizen. Biodynamische tuinders waar we mee samenwerken zijn Rob van Paassen, Frank de Koning, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight Jansen, David Luijendijk en Peter van de Erve.

DIRECT VAN BOER TOT BORD

Als boerderij van de randstad hebben wij een opdracht: goed voor ons landschap zorgen en haar inwoners van goed eten voorzien. Bij Hoeve Biesland gaat natuurbeheer, de productie van gezonde voeding en het leveren aan de stad hand in hand.

De producten waarmee je jouw winkelmandje vult zijn een curciale factor voor de kwaliteit van natuur en landschap in Nederland. Eet je lokaal? Dan ga je een verbinding aan met je boer. De keuzes die jouw boer maakt in natuurbeheer en het welzijn van dieren zie je niet alleen terug in je voeding, maar ook in het landschap waar je in woont. Zo eet je het uitzicht van de toekomst.

Vraag en antwoord

Hoe kan ik betalen in de winkel?

Contant, pin en met creditcard.

Zijn jullie producten biologisch gecertificeerd?

Het overgrote deel van de producten in onze winkel is biologisch gecertificeerd. Voor sommige mooie lokale streekproducten maken we een uitzondering. En er zijn ook producten die niet gecertificeerd kunnen worden (zoals thee van wilde kruiden of honing).

Hoeveel kost rauwe melk?

1,00 euro per liter

Verkopen jullie biestmelk?

Onze biest gaat naar de kalfjes. Deze verkopen we zodoende niet.

(Voorheen verkochten we soms onze biest per wachtlijst. Nu niet meer).

Kan ik speciale dingen bestellen?

We kunnen speciale producten zoals geitenmelk en kipkarkassen voor je proberen te bestellen. Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en het gewenste product naar [email protected], dan neemt de winkel contact met je op!

Meer over de boerderij

Eigenwijs boeren, uitgelegd.

Benieuwd hoe we onze producten maken?

Lees meer
Over onze hulpboeren.

Ontdek de zorgboerderij!

Lees meer