De Bakkerij

Biologisch desembrood van een zorgboerderij. Bo(o)rden vol natuur! In 2017 bouwden we onze oude koeienstal om tot biologische bakkerij. De recepten worden geperfectioneerd door ons team bakkers en hulpboeren (collega’s van onze zorgboerderij). Al het brood is gemaakt met desem, je vindt het dagelijks vers afgebakken in onze winkel, of je bestelt het via onze webshop (om thuis zelf af te bakken).

Desembrood van een zorgboerderij

Al het brood is gemaakt met desem, een 100% plantaardig rijsmiddel gemaakt van bloem, meel en water. We werken met verschillende soorten granen waaronder tarwe, spelt en emmertarwe (zeldzaam in Nederland). We bakken ook specials als cranberrybrood, onze geliefde draaistok (die 48 uur mag rijzen) voor hij in de gloeiend hete oven zijn uiteindelijke vorm krijgt. Of onze verslavende mueslikoekjes, alom berucht in Delft en omstreken.

Wie onze bakkerij bezoekt kan niet om ze heen: onze fantastische hulpboeren zijn altijd in de weer. Hoeve Biesland is een professionele zorgboerderij. (Jong)volwassenen met een psychische of fysieke hulpvraag werken mee in onze bakkerij. Wat onze hulpboeren gemeen hebben is de liefde voor de dieren, de natuur, het buitenleven en natuurlijk de geur van vers brood!

Waar koop je ons brood

Je kan het brood uit onze bakkerij kopen in onze grote boerderijwinkel, bestellen in onze webshop of bij je Kistje Vol Smaak laten leveren. 

Bekijk alle locaties

Onze verkooppunten

  • Onze grote boederijwinkel, Delfgauw
  • Ekoplaza, Delft
  • Be-Leaf, ‘s Gravenzande
  • Rechtstreex, Rotterdam, Delft en Den Haag
  • Boerenburen, Zevenhuizen
  • Boerderij Landlust, Maasland
  • Oogst, Leiden en Woerden

Je kunt bij het afrekenen kiezen voor zelf afhalen of thuisbezorgen. Als je eenmaal abonnee bent kun je dit altijd weer wijzigen.

Van onze bakkerij

Dagelijks vers brood en een groot assortiment kleine- en grote broden die je thuis kan afbakken. 

Koop ons brood

Brood om thuis af te bakken

Vers brood! Wie zwicht er niet voor? En het liefst, het liefst heb je jouw brood kraakvers. Sterker nog, eigenlijk wil je het brood direct uit eigen oven. Want wat is er nou lekkerder dan een huis dat zich vult met de lucht van gebakken brood? Hoe? Simpel, bestel jouw brood met jouw volgende Kistje vol Smaak of via onze webshop.

Dan krijg jij een brood naar jouw keuze om vervolgens thuis af te bakken. Handig toch? En bewaar je het brood liever als een back-up? Goed idee! Dan kan het brood direct de vriezer in. We hebben een heerlijke nieuwkomers uit onze bakkerij: het goedgevuld abrikozen-notenbrood. Bakkers klaar? Bestellen maar!

Biologisch desembrood

Al het brood is gemaakt met desem, een 100% plantaardig rijsmiddel gemaakt van bloem, meel en water. Het desem van Hoeve Biesland is lekker zacht van smaak en zorgt voor luchtige en malse broden. We werken met verschillende soorten granen waaronder tarwe, spelt en emmertarwe. Brood van emmertarwe is nog zeldzaam in Nederland. Het is een stevig, glutenarm brood met een nootachtige smaak. We bakken ook speciale broden zoals maisbrood en cranberrybrood.

Er ligt zes dagen per week vers brood in onze boerderijwinkel. Speciale wensen? Of een appeltaart bestellen voor je verjaardag? Mail je bestelling naar [email protected], dan leggen onze collega’s het voor je klaar. Je kan ons brood ook bestellen in de webshop, om thuis nog even afbakken.

Mogelijk ook interessant

Wat, waarom en hoe

Benieuwd naar wat we nog meer maken?

Hoe maken we dat?
Heerlijk ambachtelijk brood en banket

Bestel nu in de webshop

Bestel nu!
Groenten en fruit uit eigen tuin

De moestuin

Lees meer
Romige, volle rauwe melk

Ontdek ons zuivellokaal

Lees meer