Skip to main content

6 personen

1 rijpe avocado

350 g (gemixte) cherrytomaten

100 g babyspinazie

3 bosuitjes

1/2 bos verse koriander

1 limoen

extra Virgine olijfolie

1 groot bio-ei

1 kop zelfrijzend bakmeel

1 kop melk

olijfolie

Hüttenkase

Chilisaus/sambal

  1. Halveer de avocado, pel en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de tomaten in kwarten. Doe dit in een kom met ¼ van de babyspinazie
  2. Snijd de bosuitjes in hele fijne ringetjes en pluk de blaadjes van het bosje koriander. Meng met de avocado, tomaat en spinazie. Knijp hier de limoen over uit. Schenk er wat extra virgine olijfolie overheen en meng doorelkaar. Breng op smaak met zout en peper. 
  3. Doe het ei, boem, melk en de rest van de spinazie in een blender. Voeg wat zout en peper toe en blend tot een beslag. 
  4. Verhit een koekenpan en doe hier wat olijfolie in. Schenk hier het beslag in voor 1 pannenkoek en bak vervolgens alle pannenkoeken die je kunt maken.
  5. Maak elke pannenkoek op met een schep salade, wat lepels huttenkase en een beetje lekkere chilisaus of sambal.