Skip to main content

Vacature: productiemedewerker in de biologische slagerij van op het boerenerf van Hoeve Biesland

Functie voor 4 dagen per week (30 uur).
Werktijden: tussen 07:00 – 15:00 uur

Voor onze biologische slagerij zijn wij op zoek naar een medewerker die onze slagers helpt met het klaarmaken van bestellingen. Denk aan het verpakken, stickeren, vleeswaren snijden, bestellingen klaarzetten, voorraad in de gaten houden en contact onderhouden met horeca-klanten die speciale wensen hebben. Je werkt samen met onze ervaren slagers, en hoeft zelf dus geen slagerij ervaring te hebben.

Werkzaamheden

 • bestellingen die binnenkomen doornemen
 • vleesverpakkingen stickeren
 • voorraad in de gaten houden
 • vleeswaren snijden
 • schoonmaken via haccp normen
 • overleg met chauffeurs die bestellingen wegrijden

Wij zoeken iemand die

 • Energie krijgt van hard werken en goedlachs is
 • Nauwkeurig en gestructureerd kan werken
 • Kan samenwerken en zich flexibel opstelt in het reilen en zeilen van de boerderij
 • Goed overweg kan met computers

Wij bieden

 • Een gezellig team
 • Een bijzondere werkplek middenin de polder
 • Een marktconform salaris

Solliciteer

Wat ons betreft kun je morgen al beginnen! Zie jij dit als een nieuwe uitdaging? Kom een bak koffie drinken.

Mail je CV en motivatie naar [email protected]

 

Meer informatie

De slagerij is gevestigd op onze biologische boerderij Hoeve Biesland midden in de polder van Delfgauw (maar slechts op 10 minuten fietsen van Delft). Wat werken bij Hoeve Biesland bijzonder maakt is dat wij de hele voedselketen zelf in handen hebben. Van natuurbeheer tot de productie van onze eigen boerderijproducten tot de verkoop van onze producten aan horeca, supermarkten en consumenten uit de buurt. Hoeve Biesland staat bekend om hoogwaardig biologisch vlees. Daarnaast natuurlijk om ons bijzondere team mensen. Je komt te werken in een enthousiast team vol aanpakkers en hulpboeren op een erf met koeien, kippen en schapen. Iedereen op de boerderij heeft zijn eigen rol. De slagerij bevindt zich in onze omgebouwde boerenschuur waar ook de bakkerij, winkel en ons zuivellokaal gevestigd zijn. Veel gezellige collega’s uit andere bedrijfstakken dus om een praatje mee te maken tijdens de pauze. In de slagerij wordt flink doorgewerkt, maar soms ook stiekem iets te hard meegezongen met de radio.

Onze runderen en schapen grazen op natuurgebieden die we i.s.m. Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer beheren. Tim is als onze boer verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren. Ze worden hier geboren en vaak ook grootgebracht. Onze ossen zijn grasgegroeid en grazen zolang de bodem het toelaat dag en nacht buiten (in de winter op stal). Onze melkkoeien zijn dubbeldoel koeien. De runderen en lammeren gaan naar een biologisch slachthuis (niet op eigen boerderij) en worden bij terugkomst van kop tot staart verwerkt in onze slagerij. De verkoop hebben we in eigen beheer. We hebben een goedbezochte boerderijwinkel, doen al tientallen jaren zaken met winkels in de buurt, en leveren aan de horeca in regio Delft, Den Haag, Rotterdam en omstreken.

Wil jij deel uitmaken van dit mooie proces, neem contact met ons op om een proefdag te draaien.

     biologisch - dynamische boerderij met dagbesteding: Fleckvieh koeien grazen in het weiland rondom de boerderij