Skip to main content

Wraps met gegrilde bloemkool

voor 4 personen

8 kleine wraps
ingelegde rode ui
75 gram veldsla
1 avocado
½ bloemkool (in kleine roosjes)
olijfolie
zure room
2 tl paprikapoeder
2 tl komijn
1 tl paprikapoeder (gerookt)
½ tl cayennepeper
peper en zout

Wat ga je doen?

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
  2. Verdeel de bloemkoolroosjes over een bakplaat en verdeel hier wat olijfolie en de kruiden (paprikapoeder, gerookte paprikapoeder, komijn en cayennepeper) over en naar smaak peper en zout.
  3. Zet de bakplaat in de oven en gril de bloemkoolroosjes in ongeveer 20-25 minuten gaar en licht krokant. Schep ze halverwege even om.
  4. Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking om en om gaar.
  5. Vul de wraps naar smaak met de geroosterde bloemkool, avocado, sla en naar smaak ingelegde rode en eventueel een beetje (vegan) zure room
  6. Smakelijk!