Wraps met gegrilde bloemkool
voor 4 personen
8 kleine wraps
ingelegde rode ui
75 gram veldsla
1 avocado
½ bloemkool (in kleine roosjes)
olijfolie
zure room
2 tl paprikapoeder
2 tl komijn
1 tl paprikapoeder (gerookt)
½ tl cayennepeper
peper en zout
Wat ga je doen?
- Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
- Verdeel de bloemkoolroosjes over een bakplaat en verdeel hier wat olijfolie en de kruiden (paprikapoeder, gerookte paprikapoeder, komijn en cayennepeper) over en naar smaak peper en zout.
- Zet de bakplaat in de oven en gril de bloemkoolroosjes in ongeveer 20-25 minuten gaar en licht krokant. Schep ze halverwege even om.
- Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking om en om gaar.
- Vul de wraps naar smaak met de geroosterde bloemkool, avocado, sla en naar smaak ingelegde rode en eventueel een beetje (vegan) zure room
- Smakelijk!