Salade van snijbiet, appel en Bieslandse spek

voor 4 personen
75 gr spinazie
75 gr snijbiet
2 avocado’s
2 appels
80 gr gerookte spek
70 gr zachte geitenkaas
Handje rozijnen
Handje pecannoten
Dressing
1 el azijn
3 el olijfolie
1 tl mosterd
2 tl honing
Peper en zout
Wat ga je doen?
- Verdeel de spinazie en de snijbiet over een schaal of vier borden.
- Snij de avocado en de appels in plakjes en verdeel dit over de salade.
- Bak de gerookte spek goudbruin in een droge koekenpan. Voeg bij de salade.
- Voeg de rozijnen en de pecannoten toe en verkruimel de geitenkaas over de snijbiet.
- Maak een dressing van de azijn, de olijfolie, de mosterd en de honing. Breng de honing-mosterddressing op smaak met peper en zout en verdeel dit over de salade. Lekker zomers genieten!