Skip to main content

Herfstige wraps met zuurkool

1/2 avocado
2 portobello’s
2 el sojasaus
400 gr zuurkool
8 zongedroogde tomaatjes
4 wraps
2 grote handen spinazie

 

saus:

6 el mayonaise
1 ½ el ketchup
1/2 – 1 tl chilipoeder
1/2 tl knoflookpoeder
1/2 tl uienpoeder
1 tl mosterd

Wat ga je doen?

  1. Verwarm een grillpan op het vuur. Maak de portobello’s schoon met een borsteltje en snijd het harde harde steeltje aan de onderkant eraf.
  2. Bestrijk de portobello’s met de sojasaus en leg op de grillpan. Draai na 5 minuten de portobello om en bak nog eens 5 minuten.
  3. Mix ondertussen de ingrediënten voor de saus in een bakje met een lepel.
  4. Leg de laatste 2 minuten de zuurkool en zongedroogde tomaatjes bij de portobello’s op de grill en bak even mee.
  5. Verwarm de wraps volgens verpakking.
  6. Vul de wraps met spinazie, zuurkool, zongedroogde tomaatjes, repen portobello, plakjes avocado en saus. Geniet ervan!