Herfstige wraps met zuurkool
1/2 avocado
2 portobello’s
2 el sojasaus
400 gr zuurkool
8 zongedroogde tomaatjes
4 wraps
2 grote handen spinazie
2 portobello’s
2 el sojasaus
400 gr zuurkool
8 zongedroogde tomaatjes
4 wraps
2 grote handen spinazie
saus:
6 el mayonaise
1 ½ el ketchup
1/2 – 1 tl chilipoeder
1/2 tl knoflookpoeder
1/2 tl uienpoeder
1 tl mosterd
Wat ga je doen?
- Verwarm een grillpan op het vuur. Maak de portobello’s schoon met een borsteltje en snijd het harde harde steeltje aan de onderkant eraf.
- Bestrijk de portobello’s met de sojasaus en leg op de grillpan. Draai na 5 minuten de portobello om en bak nog eens 5 minuten.
- Mix ondertussen de ingrediënten voor de saus in een bakje met een lepel.
- Leg de laatste 2 minuten de zuurkool en zongedroogde tomaatjes bij de portobello’s op de grill en bak even mee.
- Verwarm de wraps volgens verpakking.
- Vul de wraps met spinazie, zuurkool, zongedroogde tomaatjes, repen portobello, plakjes avocado en saus. Geniet ervan!