Skip to main content

4 personen

75 g rijstnoedels                                     

115 g Bieslandse steak                            

1 hand shiitake en oesterzwam

1 paksoi 

1 rode peper

Olijfolie                                                 

200 ml kippenbouillon

Gemalen komijn                                     

Zeezout                                                 

Stukje gember (duimgrootte)

½ rode ui, in dunne reepjes

  1. Week in een kom de noedels met gekookt water volgens de verpakking van de noedels. Wrijf ondertussen de steak in met komijn en zeezout. 
  2. Schroei de biefstuk in een hele hete pan aan alle kanten dicht. Voeg dan de ui, fijngehakte gember en ringetjes rode peper toe en bak voor een paar minuten mee. Voeg dan de in stukken gescheurde paddenstoelen, de bouillon en de paksoi in grove stukken toe.
  3. Giet de noedels af en voeg ook deze toe in de pan. Hussel door elkaar en breng gewenst nog wat op smaak. snijd de biefstuk in reepjes en serveer deze bovenop de noedels. Giet in de borden nog wat van de bouillon uit de pan. Lekker én super simpel!