Skip to main content

De samenwerking met ConceptStal is voor ons een voor de hand liggende keuze. Ten eerste zit de Stal van ConcepstStal aan de overkant van de weg en ten tweede is de oprichter van ConceptStal het nichtje van de boer: Deborah.
Deborah en compagnon Hester hebben jarenlange ervaring met het uitdenken van nieuwe concepten op het gebied van food. Dat is ideaal, want wij bedenken nog wel eens iets nieuws 😉
Regelmatig plannen we een creatieve middag in om concepten uit te denken en uit te werken, samen met Deborah en Hester. We bedachten kerstrecepten met producten afkomstig van de boerderij, kookten in de keuken van ConceptStal en legden producten en gerechten vast.

Nu de zomer in aantocht is, werken we aan het samenstellen van een BBQ-pakket waarmee iedereen gemakkelijk de lekkerste stukjes vlees in huis kan halen voor een geslaagde BBQ.
Deborah zorgde voor een prachtige BBQ en schoot de mooiste plaatjes van het smaakvolle vlees uit onze slagerij. Deborah helpt ons creatieve brein richting te geven, zodat we een duidelijk doel kunnen nastreven en al het materiaal in huis hebben om dit te doen.

Op deze manier kunnen wij blijven ontwikkelen op een professioneel gestuurde manier!