Skip to main content

Hallo! Wij zijn Hoeve Biesland, een biologisch-dynamische boerderij in Delfgauw met een bakkerij, winkel, slagerij, veeteelt, zorgboerderij en een tuinderij. Omringd door Delft, Den Haag en Rotterdam maar midden in de natuur. Hoeve Biesland is een erkende zorgboerderij met arbeidsmatige dagbesteding en stageplaatsen voor het speciaal onderwijs. Binnen alle takken van het bedrijf werken onze ‘hulpboeren’ van de zorgboerderij mee. Zo ook in de bakkerij.

Wij zoeken per direct (voor 24 – 35 uur per week) een begeleider voor het begeleiden van onze hulpboeren in onze biologische bakkerij. Je maakt een planning en verdeelt de werkzaamheden voor de hulpboeren. Je werkt vervolgens mee met de hulpboeren en verpakt het brood, de koekjes en de taarten. Ook help je mee met het klaarmaken van de ingrediënten, zet je de koekjes op en bak je brood af.

Je motiveert de hulpboeren om mee te werken en zich verder te ontwikkelen. Je stelt doelen op voor het zorgplan en deze evalueer je na verloop van tijd. Het is belangrijk dat je onze hulpboeren betekenis kan geven en ze een dagelijkse terugkerende structuur kan bieden. Je werkt in de bakkerij, maar bent in uitzonderingsgevallen ook breder inzetbaar als begeleider op Hoeve Biesland.

Verder:

 • Heb je een relevante MBO 3 of 4 opleiding in de richting van zorg en welzijn
  · Doe je ieder jaar mee aan de (herhaling van de) training Bedrijfshulpverlening
  · Houd je van samenwerken in een team van medewerkers, zorgbegeleiders en hulpboeren
 • Vind je het leuk om hulpboeren aan te sturen
  · Ben je geduldig
  · Kan je coördineren
  · Kan je goed overweg met computers
  · kan je minimaal 24 uur (en maximaal 35 uur) per week werken.

Word jij blij van de seizoenen in de polder, steek je graag je handen uit de mouwen en zie jij de krachten en mogelijkheden van mensen voorbij hun beperkingen? Reageer dan op deze sollicitatie.

Mail je CV en motivatie naar: [email protected]