Skip to main content

Van het best bewaarde geheim van Gouda tot één van de meest spraakmakende restaurants in onze regio. Restaurant de Kleischuur zet goede tradities voort. Vroeger – toen de kleischuur nog kleischuur was – werden op deze locatie natuurlijke ingrediënten tot een prachtig eindresultaat vervaardigd. Vandaag de dag zetten de chefs dit ambacht voort. Zij maken lokale en biologische producten tot een kunstwerk op je bord.

Net als Hoeve Biesland gaat de Kleischuur mee met de tijd en de seizoenen. In beide ondernemingen staat respect voor de natuur centraal. In de kleischuur worden vergeten biologische groenten tot leven gewekt. De menu’s staan niet overladen met keuze, maar zijn klein en subliem. Zonder uitzondering zijn alle gerechten om je vingers bij af te likken. De groenten komen van telers uit de buurt. Versheid, echtheid en duurzaamheid staan aan de basis van ieder gerecht.

Daarnaast staat de Kleischuur bekend om zijn heerlijke ingemaakte en gepekelde groenten. Zoals bietjes met kaneel, laurier, steranijs en komijn. Of hun legendarische biologische mosterd. De smaak van de Kleischuur haal je in huis door in onze winkel één van deze magisch lekkere potjes te kopen. Maar niets verslaat natuurlijk de échte ervaring van dineren bij de Kleischuur. Een tafel reserveren kan hier.