Skip to main content

4 personen

125 g kastanje champignons

1 klontje boter

1 stengel bosui

bosje peterselie

zout & peper

6 eieren

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Maak de champignons schoon en snijd ze in kleine stukjes
  3. Doe een klontje boter in een pan en bak hierin de champignons goudbruin
  4. Zet een ruime mengkom klaat
  5. Snijd tijdens het bakken van de champignons de bosui in dunne ringen en snijd de peterselie
  6. Doe de gesnden bosui en peterseli in de mengkom en voeg de eieren toe
  7. Voeg de champignons toe als deze gebakken zijn en kluts alles goed door elkaar
  8. Vet een muffinvorm in met boter en schenk hier het mengsel in
  9. Plaats de vorm in de oven voor 30 minuten
  10. Als je een taartvorm gebruikt, kun je het eiermengsel eventueel wat aanvullen met room en bladerdeeg gebruiken als bodem.