Skip to main content

De koeien staan op stal, we hebben onze klompen omgeruild voor laarzen en uit de bakkerij komt de geur van speculaas. De kerstpakketten worden ingepakt, de dennenboom is besteld. Wij zijn klaar voor de meest knusse dagen van het jaar!

Kerstboodschappen bestel je dit jaar online via onze webshop. De webshop is in de maak en staat binnen een week voor je klaar. Dan kun je hier uit volle borst bestellen. We bezorgen tot aan je voordeur!

Onze producten
Heb jij nog wat hulp nodig? Bij Hoeve Biesland haal je alle kerstboodschappen voor feestdagen om nooit meer te vergeten. Hoogwaardige slagersproducten zoals lamsrack, rosbief, rollades en staartstuk zijn het middelpunt van de lekkerste kerstdiners. Slagers Martin en Rob zorgen met hun team voor de beste stukjes vlees, van onze eigen biodynamische boerderij of van bevriende boeren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Speciaal verzoek? Neem contact op met De Winkel voor de mogelijkheden.

   

Bijgerechten kunnen ook de hoofdrol spelen. In De Winkel verkopen we biodynamische/biologische groenten en fruit, dat betekent zonder chemische hulp geteeld. Onze spruitjes, haricots verts, stoofperen of paddestoelen zitten van zichzelf boordevol smaak. Dat maakt het koken wel zo makkelijk.

Ook voor biologische en biodynamische wijnen kan je in De Winkel terecht. We hebben ons assortiment uitgebreid zodat je bij elke gang een speciale wijn kan schenken. Zelfs voor een knapperend houtvuurtje kan je bij ons terecht, met hout uit natuurgebied Buytenhout. Verzameld door onze helden, pardon, hulpboeren.

Kom langs of bestel in de webshop
Kom bij ons langs! De Winkel is van ma-vrij van 10.00 tot 17.00 geopend en op zaterdag van 9.00 tot 17.00. Kan je even niet naar ons komen? Dan komen wij naar jou! In onze gloednieuwe webshop kan je kerstboodschappen laten thuisbezorgen. Houd de website in de gaten voor updates over de webshop.

Openingstijden feestdagen:
ma-do 10.00-17.00 en vr. 09.00-15.00 zaterdag 1ste kerstdag en zondag 2e kerstdag gesloten.
vr. 31 december oudjaarsdag 09.00 – 15.00 en za 1 januari nieuwjaarsdag zijn we gesloten. Maandag 3 januari zijn we gewoon weer open.

Helemaal geen zin om na te denken over kerstboodschappen? Schrijf je in voor ons Kistje Vol Smaak, dan leveren wij je een Kistje vol groenten, fruit en een brief met lekkere recepten.

Zie je snel bij Hoeve Biesland!

   

 

 

/var/www/vhosts/hoevebiesland.nl/httpdocs/wp-content/themes/salient-child/includes/page-header.php:23