Skip to main content

Sinds het nieuwe jaar is er iets veranderd op Hoeve Biesland. Hoeve Biesland is namelijk een maatschap geworden. Wat houdt dat in?

Sinds 1 januari zijn dochters Linda en Sandy samen met boer Tim, Jan en Mieke mede-eigenaren van de boerderij. Sandy is als nieuwste lid toegetreden in het bedrijf. Voorheen bestond Hoeve Biesland uit allemaal verschillende ondernemingen binnen de boerderij. Zo was Tim de ondernemer van de melkveehouderij, Jan van de slagerij en Linda van de winkel en het Kistje vol Smaak.

Om het bedrijf te versterken en de krachten te bundelen zijn we nu dus een maatschap en een echt familiebedrijf. Boer Tim is dan wel geen echte familie, maar door zijn lange betrokkenheid bij de boerderij voelt dat wel zo!

Het doel is en blijft nog steeds om een gezond bedrijf te ontwikkelen, waarbij wordt gekeken naar de balans die past binnen het gebied. Maar ook om verder door te ontwikkelen en de bedrijfsvoering te verbeteren. Zo zal Sandy zich gaan richten op het doorontwikkelen van onze bakkerij en wil Linda eigenlijk heel graag een kippencaravan in het land. Genoeg werk aan de winkel dus!