ZONNEPANELEN

Wij streven naar een gesloten kringloop. Daarom willen wij ook onze stroomvoorziening verduurzamen. Dit doen we door zonnepanelen op het dak van de koeienstal te installeren door Solsolutions .

Solsolutions

SolSolutions heeft in 2012 bij de Hoeve Biesland in Delfgauw 240 zonnepanelen van 230Wp geleverd. In februari 2013 hebben de ‘hulpboeren’ van Hoeve Biesland de zonnepanelen geplaatst. SolSolutions heeft de aansluiting van het elektra werk op zich genomen. Het bijzondere van dit project is dat SolSolutions de complete investering op zich neemt en Hoeve Biesland zal per maand betalen voor de opgewekte stroom. Na 10 jaar kan Hoeve Biesland de panelen dan definitief overnemen. Met de 240 zonnepanelen is Hoeve Biesland in staat energie neutraal te draaien, iets wat heel goed past bij deze biologisch dynamische boerderij.

Uw bijdrage

Maar ook kunt u bij ons mee doen om de boerderij zelfvoorzienend in zijn stroom behoefte te maken. Wilt u daar mee bijdragen? Kan u investeren in de zonnepanelen op ons dak! Voor € 250,- kunt u een zonnepaneel kopen. U krijgt er 7 jaar lang elk jaar een waardebon van € 40,- voor terug. Deze bon kunt u bij ons inwisselen voor duurzame streekproducten in onze Weilandwinkel of een activiteit, zoals een kinderfeestje of een rondleiding.
Stuur een email naar info@hoevebiesland.nl en ontvang alle informatie van ons.