Kom naar het foodfeest!

De zon op je wangen, het groene gras tussen je tenen, loeiende koeien, dansende weidevogels, mooie muziek en overal lekker eten. Op Hoeve Biesland gaan we dit jaar voor de vierde keer het Foodfeest vieren. Iedereen is welkom en niemand gaat met honger naar huis!

Net als ieder jaar staan er verschillende rijdende restaurantjes uit de omgeving op het pleintje. Daar kun je zien hoe jouw eten met veel liefde gemaakt wordt. Van vleesgerechten uit het verre Oosten tot oer Hollandse pannenkoeken.

Buikje vol? Vul dan de boodschappentassen. Op het festival kun je boodschappen doen bij meer dan 15 verschillende marktkramen met streekproducten. Van bijzondere chocolade tot speciale bieren, geurige koffie of eigenzinnige groentes. Ook is de Weilandwinkel open waar je kaas kunt kopen gemaakt met de melk van eigen koeien of plantjes voor je moestuin. De mensen die op het Foodfeest. hun producten verkopen kunnen je daar veel over vertellen dus stel gerust vragen! Niemand heeft haast dus shoppen is zelden zo relaxt geweest.

Wil je liever nog veel meer weten over eten? Dan zijn er verschillende toffe workshops te volgen.

En alsof dat niet genoeg is zul je muzikaal verwend worden met te gekke acts uit de omgeving. Singer-songwriters die dromend mijmeren over het leven of swingende bands waarbij niemand stil kan staan.

We hopen je te zien!

Info

Datum
Maandag 5 juni 10:00 – 18:00

Locatie
Hoeve Biesland
Bieslandseweg 1
2645 BM,Delfgauw

Prijs
Dit jaar gaan we iedere bezoeker vragen om 2 euro te betalen. Dat moeten we echt doen, want een festival organiseren is heel tof maar kost veel tijd en geld. Willen we Foodfeest kunnen blijven vieren dan hebben we een beetje hulp nodig!

Bereikbaarheid
Kom op de fiets!
Hoeve Biesland bevindt zich midden in de Bieslandse polder en is goed bereikbaar via mooie fietsroutes vanuit Delft, Den Haag en Rotterdam

OV
Ook met het openbaar vervoer is het Foodfeest bereikbaar. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte Delftse Hout is het een kleine 15 minuten wandelen naar het terrein.

Auto
Wegens grote drukte raden we je af met de auto te komen. Kan het niet anders? Dan is parkeren mogelijk op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.

Het is echt heel erg super VERBODEN OM DE AUTO TE PARKEREN OP HET TERREIN OF LANGS DE WEG. Vanaf de parkeerplaatsen is het een wandeling van ongeveer 10 minuten naar het terrein. Dat valt mee!


Geef een reactie