Verkooppunten


De streekproducten van Hoeve Biesland kun je bij de boerderij kopen, maar ze worden ook verkocht aan supermarkten, natuurwinkels, restaurants, cafés en cateraars in de omgeving.

Momenteel kun je onze producten vinden bij:

Ikea Delft

Ikea, zit direct achter onze bovenpolder. En daar leveren we sins kort ook heerlijk rundvlees aan, van onze koeien die in de weilanden daar achter staan te grazen. Iedere maand een ander stukje van de koe!

Mooi Lamazi

Mooi Lamazi is een sfeervol ontbijt- en lunchcafé in een historisch pand in het hartje van Delft, vlakbij de Markt en de Nieuwe Kerk. Wij serveren versgebrande Italiaanse koffie en authentieke gerechten, gebaseerd op de Mediterrane keuken, met een eigen, unieke invulling. Kom gezellig een drankje of een hapje doen, ons ervaren en gezellige team staat voor u klaar. Contact: Voldersgracht 4a 2611 ET Delft, 015-3643471 voor meer informatie, ga naar Mooi Lamazi

De Vang

De Vang is een restaurant gevestigd in de voormalig graanschuur van Korenmolen Windlust. De Vang is een gezellig restaurant waar jong en oud zich thuis voelt. Een plek om samen te genieten. Zelfgemaakt eten van ingrediënten die ons gegeven worden door de regio en het seizoen. We hanteren een kleine, overzichtelijke kaart welke regelmatig wisselt. Contact: Oudeweg 72 2631 PB Nootdorp T: 015-3106160 voor meer informatie, ga naar De Vang

Het Labyrint

Het Labyrint is een brasserie, lunchroom in de mooie historische binnenstad van Delft. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, een simpel diner en genieten van goede koffie, High tea, smoothies, wraps en andere hapjes en drankjes.

Contact:

Schoolstraat 28

2611 HS, Delft

T: 015 888 44 08

voor meer informatie, ga naar Het Labyrint

Jans lunch koek & gebak

Nieuw in delft! En werken ook met onze producten, je kunt daar terecht voor heerlijke lunch, koekje, gebak en brood. Ze bakken alles zelf! Jammie! Contact: Brabantse Turfmarkt 87 2611 CM Delft T: 06 13602996 Voor meer informatie: Jans Delft

Groenrijk ’t haantje

Vanaf heden kunt u ook bij Groenrijk 't Haantje terecht om ons rundvlees te kopen! Groenrijk 't Haantje is een tuincentrum die zich ook richt op streekproducten, daar kan je onder andere ook het Kistje Vol Smaak ophalen. Contact: Haantje 25 D 2288 CX Rijswijk Zh T: 015-2126359 voor meer informatie: info@hethaantje.groenrijk.nl

Salsa Verder catering

Met Salsa Verde haalt u een heleboel groentes, kruiden, kleuren en geuren in huis. De Arabische en Westerse keuken komen samen in onze gerechten. Salsa Verde probeert zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van de herkomst van de producten die ze gebruikt. Daarom werken we met verse seizoengroenten (het liefst uit de tuin van de Groenteboerin), en vlees van Hoeve Biesland. Contact:  

www.salsaverder-catering.nl T:06 33087873 info@salsaverde-catering.nl

Chocolaterie / gelaterie de Lelie

Iedere dag (met uitzondering van de zondag) staat het ijsteam klaar om u te voorzien van een heerlijk vers ijsje gemaakt van biologische verse melk van de Bieslandhoeve Verser kan gewoon niet: de (soms nog warme/verse melk) wordt bij aankomst in de Lelie direct gepasteuriseerd. De volle romige smaak blijft behouden. Contact:

Voorstraat 10 2611 JP Delft T: 015-2120363 reserveren@chocolaterie.nl
Voor meer informatie, ga naar Chocolaterie de Lelie

Kistje vol Smaak

Verse, gezonde producten van het seizoen, vaak uit onze eigen regio, soms van iets verder weg, maar altijd de lekkerste smaken. Iedere week thuisbezorgd per bakfiets: dat is Kistje vol Smaak! Afhalen kan trouwens ook. Wil je groente, fruit, of een complete maaltijd: de keuze is aan jou. Contact:

Bagijnestraat 15 2611 AT  Delft T: 015-8871162 contact@kistjevolsmaak.nl
Voor meer informatie, ga naar Kistje vol Smaak

EkoPlaza

EkoPlaza is dé biologische supermarkt van Nederland. In ruime, aangename, overzichtelijke winkels wil Ekoplaza consumenten het mooiste en grootste aanbod biologische producten bieden, en de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen. Contact:

Vrouwjuttenland 33 2611 LB Delft T: 015-2140777 delft@ekoplaza.nl
Voor meer informatie, ga naar EkoPlaza

Café Du Midi

In deze landelijke omgeving kunt u de waan van de dag en de drukte van de stad even achter u laten. In de zomer zorgen de bistrostoeltjes op het  terras, vrolijke planten en de rondscharrelende kippen en geiten in de wei voor een gemoedelijk karakter. Wanneer de bladeren weer gaan vallen, steken wij  de houtkachels aan. Samen met het interieur uit “oma’s tijd” en onze vriendelijke bediening zorgt dit voor een huiselijke sfeer. Contact:

Noordeindseweg 70 2645 BC Delfgauw T: 015-215469 info@dumididelfgauw.nl
Voor meer informatie, ga naar Café Du Midi

Broodje du Chef

Wat maakt winkelen, een rondje over de zaterdagmarkt, of uw zakelijke afspraak nog leuker? Lekker lunchen in een warme, gezellige omgeving met je partner, familie, vrienden of zakenrelatie. Binnen in onze mooie zaak, of buiten op ons gezellig terras met 80 zitplaatsen. Met keuze uit versgebakken belegde broodjes of heerlijke salades onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of een heerlijk glas wijn. Contact:

Emmastraat 49 2282 AN Rijswijk T: 070-3906565 info@broodjeduchef.nl
Voor meer informatie, ga naar Broodje du Chef

TU Delft Sport & Cultuur

Ook bij de TU Delft wordt er met het vlees van Hoeve Biesland gekookt. In het Sportcafé worden de Hoeves heerlijke hamburgers en Bieslandse steaks verwerkt tot lekkere, gezonde gerechten. Centraal gelegen op het terrein van de unit Sport & Cultuur biedt het royale Sportcafé voor elk wat wils. Een lichte ruimte met bar, comfortabele zithoek, podium en niet te vergeten een heerlijk terras met zicht op de sportvelden. Een ontmoetings- of een vergaderplek om af te spreken met collega’s, medestudenten en relaties. Contact:

Mekelweg 8-10 2628 CD Delft T: 06-4887561 ruimteverhuur-sc@tudelft.nl
Voor meer informatie, ga naar TU Delft Sport & Cultuur

De Kokkerie

Voor ons staat de Kokkerie voor totaal beleving. Of u nu een kookworkshop volgt of gast bent op een van onze cateringactiviteiten. Wij zien u graag genieten. Contact:

Buitenwatersloot 42 2613 ST Delft T: 015-2158313 c.boelen@dekokkerie.nl
Voor meer informatie, ga naar De Kokkerie

De Gastrovan

Drie jonge koks kopen een oude camper, bouwen er een uitklaprestaurant bij, stoppen met hun baan en vertrekken op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje. Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree zijn de restaurantmuren ontvlucht om traditionele gerechten te koken daar waar het eten geworteld is. Contact:

Arubastraat 48 2612 GV Delft T: 06-28464735 contact@gastrovan.nl
Voor meer informatie, ga naar De Gastrovan

Firma van Buiten

Firma van Buiten is een cateringbedrijf waarbij voornamelijk met producten uit de streek wordt gewerkt. Bij Firma van Buiten kunt u terecht voor catering op locatie met streekgebonden hapjes, maar ook voor heerlijke zoete en hartige taarten. Ook bieden wij de mogelijkheid om op onze locatie een borrel, receptie etc. te organiseren. Contact:

Jacoba van Beierenlaan 81 2613 JC Delft T: 015-2131000 info@firmavanbuiten.nl
Voor meer informatie, ga naar Firma van Buiten

Stads-Koffyhuis

Wie Delft ‘doet’, brengt ook een bezoek aan het Stads-Koffyhuis. U kunt bij ons terecht voor: heerlijke ontbijtjes, koffiespecialiteiten, huisgemaakte taarten, de lekkerste broodjes van Nederland, pannenkoeken, lekker ontspannen theeleuten (high tea), en heerlijke avondgerechten. Contact:

Oude Delft 133 2611 BE Delft T: 015-2124625 info@stads-koffyhuis.nl
Voor meer informatie, ga naar Stads-Koffyhuis

Orange Olive

OrangeOlive catering in Delft verzorgt een pure eetbelevenis. Voor lunch, buffet, high tea,   luxe hapjes, taarten en toetjes. Elk jaargetijde heeft haar eigen geur, sfeer en temperament. OrangeOlive Catering gebruikt pure en eerlijke ingrediënten: duurzame vis, biologisch vlees en seizoensgebonden groenten. Contact:

Koningsplein 99 2611 XG Delft T: 015-2121259 info@orangeolive.nl
Voor meer informatie, ga naar Orange Olive

Op Hodenpijl

Op Hodenpijl is een bourgondische buitenplaats in Midden-Delfland - de groene achtertuin van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. In vier gebouwen en twee tuinen komen natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar. Contact:

Rijksstraatweg 21 2636 AX Schipluiden T: 015-3801840 info@ophodenpijl.nl
Voor meer informatie, ga naar Op Hodenpijl

Indigo

Indigo vind je in Schipluiden; de groene achtertuin van Rotterdam, Delft en Den Haag. Indigo staat voor gezellig en gezond en eerlijk. We serveren koffie, lunch, borrel en diner en gebruiken natuurlijke en lokale producten. Proef de pure smaken van Midden-Delfland. Contact:

Singel 6 2636 CS Schipluiden T: 015-3805787 info@indigo-uiteten.nl
Voor meer informatie, ga naar Indigo

Carlo Straver Culinair

Carlo Straver is de persoon die de juiste sfeer en culinaire tintje aan uw feest kan geven. Met meer dan 30 jaar ervaring, laat hij uw gasten steeds weer verrassen met de nieuwste trends op dit gebied. Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen. In 2005 is hij uitgeroepen tot beste ondernemer van Pijnacker en Nootdorp. Contact:

Ambachtsweg 65 2641 KW Pijnacker T: 06-24232685 info@carlostraverculinair.nl
Voor meer informatie, ga naar Carlo Straver Culinair