De Weilandwinkel

De weilandwinkel is de boerderijwinkel van Hoeve Biesland! Vanuit een omgebouwde SRV-wagen verkopen wij biologisch-dynamische en biologische producten van onze eigen boerderij en uit de streek. Alles wat u in de winkel koopt is gegarandeerd duurzaam en heeft geen negatieve invloed op dier en natuur. Het aanbod is gevarieerd en zo veel mogelijk uit de streek! Kom eens langs en zie wat er allemaal is!

edittest

Openingstijden

De Weilandwinkel is open van maandag, woensdag, donderdag, vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag 09.00 tot 17.00 uur

Pinnen!? Dat kan bij ons in de winkel.

Bestellen

Wij hebben vaak al onze producten op voorraad, wilt u toch zeker van zijn dat je niet mis grijpt of wil je een speciaal stukje vlees stuur dan even een email naar weilandwinkel@hoevebiesland.nl.

U kunt onze biologische producten vinden bij verschillende verkooppunten in de buurt.

Producten

foto gourmet vlees

Vlees

Vlees afkomstig van onze eigen koeien en lammeren, verwerkt in onze eigen slagerij. Hiernaast verkopen wij ook varkensvlees van boerderij de Hondspol en kip van de Polderhoen.

foto pompoen

Groenten

Uit de tuin van De Groenteboerin tref je dagelijks vers geoogste groenten. Hiernaast werken we ook samen met andere tuinders en akkerbouwers om het aanbod van groenten zo gevarieerd mogelijk te maken.

foto gourmet vlees

Kaas

Wij verkopen de heerlijke kaas van Kaasboerderij de Vierhuizen, dit is een biologische boerderij in Zoeterwoude hun maken echte rauw-melkse boerenkaas. Maar ook hebben wij de heerlijke kaas van Zuiver Zuivel met daarin onze eigen melk verwerkt, deze kaas is gepasteuriseerd en met vegetarisch stremsel!

foto rauwe melk

Rauwe Melk

Je kunt bij ons een flesje rauwe melk halen. Dit kost €0,90 per liter. Koop je fles in de weilandwinkel of neem je eigen fles mee. Als je eenmaal weet hoe het werkt kun je hem ook zelf vol tappen. Leest u hier meer over onze rauwe melk.

foto gourmet vlees

Brood

Wij verkopen het brood van onze bakker Jan, iedere ochtend bakken wij zelf het brood af zodat we heerlijke warm brood hebben al gaan we open! Maar binnen kort verhuist zijn bakkerij naar de “oude koeienstal” die we om toveren tot versmarktje.

foto overig

Overige

Naast al deze mooie streekproducten verkopen wij onder andere ook haardhout voor de koude winters, humest voor de gezonde tuin en veel leuke producten uit de streek zoals druivenjam of vlierbloesemsiroop.