OP 2 & 3 SEPTEMBER IS HET NATUURLIJK GENIETEN!
Volop beleving voor jong en minder jong!

In de Bieslandse Polder is de stad opeens heel ver weg. De vogels fluiten, de bladeren suizen en de koeien loeien. De polder is al jaar en dag een plek voor ontspanning, recreatie en natuurplezier. Zo’n bijzondere omgeving verdient af en toe wat extra’s, daarom vieren wij al meer dan 10 jaar ‘De Bieslanddagen’. Een tweedaags evenement met volop beleving en plezier voor jong en minder jong.Vrijwilliger worden

Een stormbaan? Check!
Een tractorritje? Check!
Oerhollandse ambachten? Check!
Culinair genieten? Check!
En dan zijn we er nog lang niet! Met meer dan 20 verschillende activiteiten is er op 2 & 3 september nog veel meer te beleven.

Het groene verwenontbijt

Daarnaast hebben we ook dit jaar weer een speciaal evenement. Op zondag 3 september organiseren we het ‘groene verwenontbijt’ op een bijzondere locatie in de Bieslandse polder; De Uylenburg. Met live achtergrondmuziek geniet u vanaf 10:00 uur van een heerlijk ontbijt. De kosten bedragen €10,- p.p. en voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar geldt de prijs van €5,- per kind. Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@bieslanddagen.nl. Het aantal plekken is beperkt!

Wij verwelkomen je graag, kom je ook natuurlijk genieten?


Geef een reactie