11.01.15 070

Betrokken bij Hoeve Biesland

Hoeve Biesland is op allerlei manieren betrokken bij zijn (natuurlijke) omgeving en de samenleving. Wij beheren ons land en onze polder op een milieu- en natuurverantwoordelijke wijze. Wij werken samen met overheden, fondsen, lokale bedrijven, en vele andere om betrokken te blijven bij de maatschappij. Wij zullen ook nooit ophouden met het ontwikkelen van nieuwe projecten en initiatieven om onze verbondenheid met de samenleving en de natuur in stand te houden.
 • SAM-0997

  Beheren van de natuur

  Op Hoeve Biesland vinden we het belangrijk om samen te werken met de natuur. Wij beheren vanzelfsprekend land voor ons veebedrijf, maar ook andere landschappen. Wij zien het produceren van producten niet als onze enige taak.
  lees meer…

 • collage logos sw

  Samenwerking

  Omdat wij werken volgens het concept Boeren voor Natuur, werken we veel samen met beheerpartijen in de omgeving. Maar we gaan met nog veel meer partijen samenwerkingsverbanden aan: van restaurants tot re-integratiebedrijven.
  lees meer…

 • IMG-0955

  Projecten

  Wij zijn altijd bezig met nieuwe initiatieven en innovaties. Zo zijn we op dit moment bezig zonnepanelen op het dak van de stallen te leggen en willen we een nieuwe koeientuin bouwen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe streekproducten.
  lees meer…