Beleef met school

IMG-9639

Voor kinderen is een boerderij niet alleen ontzettend leuk, maar ze worden er ook uitgedaagd in hun creativiteit, kracht en doorzettingsvermogen.

Een bezoek aan de boerderij is dus heel waardevol. U kunt met een schoolklas voor een dagdeel langskomen. Vul uw gegevens in op deze pagina om alvast uw gewenste dagdeel te reserveren. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook mailen.

Wat gaan we doen

Een schoolklas komt doorgaans een ochtend van 9.00 uur tot ca. 11.30-12.00 uur langs. De kinderen krijgen eerst een korte uitleg van de boerin of een van de hulpboeren. Daarna gaan ze vooral zelf aan de slag. De kalfjes moeten gevoerd worden, er moet stro in hun hokken gelegd worden, de koe moet gemolken worden… te veel om op te noemen. Voor ze het weten, is de ochtend voorbij.
Tussendoor houden we even pauze. De leerkrachten en begeleiding krijgen een kopje koffie of thee en de kinderen kunnen hun meegenomen drinken en versnaperingen verorberen. Dit is ook een goed moment om vragen te stellen.

Afspraak maken

U kunt het formulier op deze pagina invullen om een dagdeel te reserveren. Vul ook uw gegevens in: om welke school en groep het gaat en wat de naam en het telefoonnummer van de contactpersoon zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een mailtje sturen met deze informatie plus de gewenste datum.
Voor prijzen kunt u contact opnemen met activiteiten@hoevebiesland.nl

Tot ziens op de boerderij!

Hé, geeft die koe geen chocomelk? Hij is toch bruin?

Robbie Groep 4

Bah! Wat stinkt het hier! Oh kijk een stier.

Sophie Groep 4

IMG-9615
IMG-9581
IMG-9639

Contact formulier